Projecten

In juni 2023 kocht de Vastgoed Factory het UMCG T4-gebouw en herbouwt het nu als gezondheidscentrum en kinderopvang in Meerstad. Het project is zeer circulair, met hergebruik van het casco en de gevels. Het gezondheidscentrum opent naar verwachting in juni 2024.

Aan de Groningerweg, op de grens van Groningen en Drenthe, realiseert De Vastgoed Factory binnenkort vier vrijstaande villa’s.

Tegenover het Medisch Centrum Leeuwarden ontwikkelt De Vastgoed Factory een woongebouw met 44 appartementen.

In het centrum van Assen hebben we dit gedateerde kantoorgebouw getransformeerd tot een modern woongebouw met 33 appartementen en een commerciële plint.

De Vastgoed Factory heeft eind 2020 de locatie van voormalig “Bo-Rent” alsmede enkele naastgelegen woningen aangekocht aan de Friesestraatweg te Groningen.

De Kampioen is een nieuwbouwproject aan de Barestraat in Groningen en is ontwikkeld als huisvesting voor jongeren en jongwerkende.

Op een prachtige locatie aan de Voorstreek in Leeuwarden is De Vastgoed Factory in goed overleg met de gemeente de procedure gestart voor de realisatie van 46 appartementen.

We hebben in samenwerking met Apothekersgroep Groningen en huisartsenpraktijk Molenweg een oud kantoorpand getransformeerd tot gezondheidscentrum.

Eind 2020 heeft de De Vastgoed Factory deze prachtige monumentale panden in hartje Leeuwarden aan zijn portefeuille toegevoegd.

In het centrum van Roden worden midden in het bruisende dorpsleven 15 eigentijdse en gasloze appartementen gerealiseerd.

Op een prachtige locatie in het centrum van Haren zijn in 2021 acht moderne en eigentijdse appartementen gerealiseerd.

Op de locatie van voormalig garagebedrijf dekker aan de Helper Oostsingel in Groningen heeft De Vastgoed Factory 13 nieuwe appartementen ontwikkeld.

In het centrum van Leeuwarden heeft de Vastgoed Factory een voormalig kantoorpand omgebouwd tot 74 appartementen voor jongeren.

Aan de Nieuwe Kijk in het Jatstraat 57 te Groningen hebben wij een parkeergarage die beschikt over 30 parkeerplekken voor personenauto’s en 2 kleine parkeerplekken voor motoren.