Projecten

De komende periode zal dit gedateerde kantoorgebouw in het centrum van Assen worden getransformeerd tot een modern woongebouw met 32 appartementen en een commerciƫle plint

De Kampioen is een nieuwbouwproject aan de Barestraat in Groningen en is ontwikkeld als huisvesting voor jongeren en jongwerkende.

Eind 2020 heeft de De Vastgoed Factory deze prachtige monumentale panden in hartje Leeuwarden aan zijn portefeuille toegevoegd.

We hebben in samenwerking met KWh Invest, Apothekersgroep Groningen en huisartsenpraktijk Molenweg een oud kantoorpand getransformeerd tot gezondheidscentrum.

In het centrum van Roden worden midden in het bruisende dorpsleven 15 eigentijdse en gasloze appartementen gerealiseerd door De Vastgoed Factory uit Groningen.

Tegenover het Medisch Centrum Leeuwarden ontwikkelt De Vastgoed Factory een woongebouw met 44 appartementen.

In het najaar starten we met de bouw van 8 moderne en eigentijdse appartementen in het centrum van Haren.

Op de locatie van voormalig garagebedrijf dekker aan de Helper Oostsingel in Groningen ontwikkelt De Vastgoed Factory 13 nieuwe appartementen.

In het centrum van Leeuwarden heeft de Vastgoed Factory een voormalig kantoorpand omgebouwd tot 74 appartementen voor jongeren.