Een greep uit onze projecten

De Kampioen is een nieuwbouwproject aan de Barestraat in Groningen en is ontwikkeld als huisvesting voor jongeren en jongwerkende. De 34 appartementen zijn voorzien van luxe voorzieningen en onderscheiden zich in hoogwaardige architectuur.

In het centrum van Leeuwarden heeft de Vastgoed Factory een voormalig kantoorpand omgebouwd tot 74 appartementen voor jongeren. Go East is duurzaam en energiezuinig ontwikkeld en met al zijn gemakken een hip en modern wooncomplex.

Gelegen nabij het station van Assen heeft de Vastgoed Factory de dit pand getransformeerd van kantoor naar 58 appartementen. De Pelikaan biedt een uitstekende oplossing voor jongerenhuisvesting in een mooie omgeving van Assen.

In een voormalig garagebedrijf gelegen in de binnenstad van Groningen heeft de Vastgoed Factory 13 nieuwbouw appartementen ontwikkeld. De doeltreffende architectuur maakt het niet alleen een geweldige woonlocatie,  deze binnenstedelijke ontwikkeling draagt ook bij aan een fijne leef-/woonomgeving en is een goede aanvulling in de wijk

In hartje Groningen heeft de Vastgoed Factory jongerenhuisvesting gecreëerd met de bouw van 31 studio’s. Het pand en de ontwikkeling is modern vormgegeven met oog voor architectuur en detail.