Villa's Groningerweg

Groningerweg, Eelderwolde

Mooie vrijstaande villa's op een droomlocatie!

Aan de Groningerweg, op de grens van Groningen en Drenthe, realiseert De Vastgoed Factory binnenkort vier vrijstaande villa’s. In overleg met de gemeente ondergaat deze locatie een transformatie van een vervallen kassencomplex naar een prachtige woonomgeving. Kernwoorden als rust en groen passen uitstekend bij deze plek en dat op maar een kwartiertje fietsen van Grote Markt.

De villa’s hebben een oppervlakte vanaf 250m² en zijn volledig aanpasbaar aan je eigen woonwensen. Een zwembad, werkkamer of dubbele garage; vrijwel alles is nog mogelijk. De kavels van gemiddeld 2.000m² geven je alle rust, privacy en vrijheid die je zoekt. De architect heeft in het ontwerp rekening gehouden met de vroegere functies, er wordt veel gebruik gemaakt van glas en staal in een groene omgeving.

Wij verwachten dit najaar meer informatie te hebben, zodat we volgend jaar kunnen starten met deze fantastische locatie. Wil je als eerste op de hoogte blijven van de plannen en ontwikkelingen? Meld je dan aan via onze onderstaande link.

StatusIn ontwikkeling
ArchitectVan Ringen architecten
MakelaarVerver Jet Winters
LocatieGroningerweg 143, Eelderwolde